E s t e r i i

Under livets himmel i Tornedalen

Jag prövas lite nu..

Kategori: Allmänt

Hallo, varit lite fullt upp senaste tiden...Fått mina diagnoser och lovat at återkomma med det här och det ska jag göra..Men just nu är jag lite under täcket och det bråkas lite med mig men jag reser mig igen. Måste ju komma igen, jag ska ju ha en kort presentation (föreläsning) den 5 mars i Luleå. Tur man har en gubbe som kan bära en om och om igen... Puss på er mina fina.. Hur går det för er?
 
 
 

KOMMENTARER:

 • Anonym säger:
  2016-02-26 | 23:48:26

  Här är det tyvärr inget vidare.. Medicinerna byts hit och dit, mitt mående dalar mer och mer. Senaste som står på tapeten är insättning av Litium. Nåja, jag reser väl mig igen jag med. Tids nog. Kämpa på du med!

 • Mickis säger:
  2016-02-27 | 21:47:06

  Puss piss

 • Linnea säger:
  2016-02-28 | 07:04:23

  Nää...äää...äää för vissa saker borde det finnas ett slut en tydlig ände! Var där i förrgår själv... Kvällen blev dock jättebra! For ut o sprang- tunt klädd. "Frysa bort det så det lossnar o kroppen blir trött å får lägga energi på annat. Var med en snygging å åt middag med vin o cocktail- somliga hare bra😍 sen for vi till mig. Båda är sömnpratare o kör på samma kamp som kanske kommer leda till bådas/ enes död?! Nä det ska den inte få. Nej! Dagen därpå var betydligt lättare var med syrrans barn o hjärtat var fladdrande lätt- jag var inte ens manisk. Bara glad o som människor är mest... Somnade jätteskönt igår o sov non stop till fem på morgonen från tio på kvällen! Nu ska jag gå o vinka av min syster som ska till Florida i två veckor m familj! Tar en timme att gå dit, ska börja gå snart. Är stressad lite nu. Hoppas jag överlever idag. Inte så att jag ska dö men ja överlever ändå. Tack för din blogg!

Kommentera inlägget här: