E s t e r i i

Under livets himmel i Tornedalen

Sommar på er!

Kategori: Allmänt

Jag lever och försöker njuta av min bästa tid på året.. Den tiden just innan sommaren är i full blom. Tycker förväntan inför sommaren kan vara den bästa tiden. Och så blommorna. Se vilka lökar som orkar komma upp detta år, hinna plocka alla blommor naturen bjuder på.. Ja, bara andas in varje sekund. Glömma alla måsten och bara glädjas och vara tacksam...Inte så lätt alltid, men vi måste försöka för vår egen livskvalitets skull..Så kom ihåg, ombara för en sekund så ta emot allt som betyder något för dig.. Jag ska njuta av blommorna.. Kram på er.. Har mycket att berätta åt er och ska också göra det,, men sen som Alfons Åberg säger.. //Esterii
 
 
 

Föreläsning,, typ

Kategori: Allmänt

Nu på lördag ska jag ge en skvätt Esterii och en dos Ann-Sofi här hemma i byn Övertorneå.En tja, föreläsning med humor och allvar, det allvarligare är om att leva med psykiskt ohälsa :)
 
Anordnare är Övertorneå Folkhögskola som har Folkhögskolans dag kl. 10-14
 
Och om man vill se och lyssna på mig då?
 
Var? Tornedalens Folkhögskola (aulan)
När? 21 maj 2016 kl. 14.30-15.30
Pris? Fritt inträde
 
Ej barnvänligt men passar "di både köna" perfekt..  Nå jo.. Välkommen då! Behöver ej anmälan , men blir glad för peppets skull om ni skriver när ni vet om ni behagar dyka upp :)
 
Eders //Esterii

Repning pågår..

Kategori: Allmänt