E s t e r i i

Under livets himmel i Tornedalen

Advent

Kategori: Allmänt

 
Imorgon blir det nog 1:a advent kyrka. Ja just ja, sedan ska jag ju skicka en trisslott till någon av er som skrivit på inlägget tidigare. (Ännu chans att skriva) Måste bara klura på hur jag väljer någon för plötsligt vill jag ju ge en till er alla, men det får jag göra sedan den vackra dag när jag äger lite mer penigar än nu:)  Men det sägs att man blir mer snål ju mer man har?, jag vet inte för jag har ännu inte prövat på att vara rik på det sättet, det hårda pengasättet.  Det var det, då får jag bara önska er en trevlig och välsignad advent  Då var det gjort. Kram // Esterii
 

Inga bullar i år?

Kategori: Allmänt

 
Sitter och försöker ge TV.n lite tid, men den får mindre och mindre uppmärksamhet av mig ju äldre jag blir, dock konstaterar jag att IDOL snart är till ända och blir lite förvånad när en sångbegåvning som Erik inte går till final.. Fast Kevin får nog röster för den karl han utstrålar:) eller vad tror ni? Men så vitt jag förstår är det väl en sångtävling..Däremot missade jag Skavlan, gillar hans program och speciellt när han har med spännande månnsikor som också är sanna hjältar. Nåväl, hittade bilder från förra året och då hade tanten minsann bakat dem:) di gula bullarna, Och som hon åt dem, med hela kroppen och både dag och natt och speciellt framför TV:n.  Ops!, nu blev jag sugen på dem, men frågan är om jag blev så sugen att jag bakar dem? Njaa..
Hur bakar ni?  och måste man?//Esterii
 
 

Pli ska det vara!

Kategori: Allmänt

 
Alltid då och då har vi beök av vår vän Affe. Båda tjejvalparna är nog lite kära i honom (kan det vara hans ögon?) Nåväl, de får väl göra upp om vem som fångar hans hjärta och kniper hans gunst, för det är väl ändå kvinnan som gör det av idag 2013? Väljer sin karl med omsorg och klämmer dit honom och börjar resan att forma honom, klär honom rätt,  visar vad skåpet ska stå, lär honom hushålla på vårt rätta sätt, lär karlsloken att prata om något de inte vet att det finns att prata om:), försöker få dem att lära sig läsa våra tankar och säga exakt vilket svar vi vill höra osv.. Hmm hur svårt kan det vara? Och sedan står de som frågetecken när man säger  -du är inte alls densamme man som jag en gång blev kär i, kom igen var den du var:)  // Lycka till Affe!, eller vill du kanske ha båda?  //Esterii     Vad säger ni?