E s t e r i i

Under livets himmel i Tornedalen

Tålamod

Kategori: Allmänt

Min blogg är tillfälligt död.. Jag ska väcka den till liv snart :) men då har kanske mina vänner checkat ut redan.. MEN på tisdag kan ni komma och träffa mig istället på Hotell Savoy i Luleå..Anmäl er på www.novarum.se Gratis!
Och jag lever på instagram Esterii1 .. Pöss

KOMMENTARER:

 • Linnéa säger:
  2016-03-07 | 19:31:14

  Kommer, min kontaktperson följer... Blir kul. Skrattade när jag såg bilden-Hoppas du får fram det du vill förmedla, kan vara nog så svårt, iaf för mig. Gissar att jag kommer lämna stället rikare än jag kom dit, av skratt o annat=) Skrattar redan.

 • Anonym säger:
  2016-03-09 | 19:03:11

  Hallop! Tänkte bara skriva o tacka för framträdandet igår! Du hade glöd o gnista trots att du hade bl a svåra saker du pratade om. Min kontaktperson hade bara möjlighet att lyssna på den första föreläsaren, hon tyckte hennes berättelse var gripande o var imponerad av det hon lyckats med trots allt. Du var vacker på ett sätt som en hero är. (När jag skrev ordet hero så gjorde telefonen ordet till Jeep... Hmm nåväl. Jag ville ställa frågor men det kändes lite brottomt o så vill jag inte förvänta mig svar på känsliga frågor inför grupp. Tyckte det någon sa om att kvinnor måste vara avundsjuka på dig för att män måste vilja ha dig var lite weird sak att säga. Fokusera pånegativitet o inte ställa respektfulla frågor. Hon ville ju ge en komplimang men det blev lite plumpt sagt. Nåja, jag är en funderare, fastnar för allt. Alla andra har säkert knappt noterat eller kommer ihåg frågan.

  Svar: Kram:)
  Esterii Ann-Sofi Taavo

Kommentera inlägget här: