E s t e r i i

Under livets himmel i Tornedalen

Power !

Kategori: Allmänt

 
Ikväll tog sig Esterii till Norra Polcirkeln för att swinga lite klot. Har ju skrivit om det för över 1 år sedan och måste visa att det inte var någon fluga för vi swingar ju ännu. Som mest har vi varit 70 talet som deltagit i BootCamp träningarna:) och då ska ni som bor i storstäderna veta att vi inte är så många som bor här.. Så hurra för alla som tränar och framför allt alla som ordnar träningarna. I vårt fall allas vår Cia:) en bybo som kom hem igen och satte lite fart och ofläskt bland folket. Vill man ha igång något eller gå på något i glesbygden så måste man vara aktiv själv och se till att det händer saker:) Och det gör många av dessa, från stora tjejkvällar, små fester till allt som kan göra det ännu trevigare att bo och leva här. Oj oj.  som jag sagt förrut,det är något jag skulle vilja jobba med att peppa och hjälpa folk och fä att orka fortsätta och skapa än mer aktiviteter..Nå slutar där.. Power till er alla vare sig man tränar eller inte!
//Esterii som tränar för hjärnans skull.
 
Är ni spyless på allt tränande? Eller tränar ni?
Om någon kettelbell brud kikar in här, vad betyder/betydde BootCampen för er? (kom ihåg att ni alltid kan skriva anonymt här, fyll inte i mail i så fall)

KOMMENTARER:

  • Kristina säger:
    2013-10-30 | 10:26:25

    Det är super träningar tuffa och jobbiga men vilket härligt gäng brudar. Cia kan..... Esterii är oxå en duktig peppare. Riktigt go i "tanten"....

    Svar: :) Ja Cia har fått många att börja träna.
    Esterii Ann-Sofi Taavo

  • Anonym säger:
    2013-10-30 | 12:06:49

    Jag blir så glad och när du kommer och peppar oss tillsammans med Cia du är så duktig som springer till träningen, men du försvinner snart du blir bara mindre och mindre kram

    Svar: Jo brukar värma upp innan, ber Sara släppa av mig en bit innan, säger inte hur kort bit:), för många av er tror jag spriner från Svanstein..Och det gör jag ju såklart. (hosr, host)
    Esterii Ann-Sofi Taavo

  • Berit säger:
    2013-10-30 | 12:07:46

    Det är alltid extra "pepp" med Esterii på plats!

    Svar: Oj, jag som bara flåsar...
    Esterii Ann-Sofi Taavo

  • Ciapia "coach" säger:
    2013-10-30 | 16:18:56

    Åh, så fint foto, man blir helt varm i kroppen av kämparglöd och kärlek! Vilka härliga brudar det finns i kommunen <3 en fröjd att hålla träningar med er! Och ja, Esterii är vår favorit nummer ett!

    Svar: Ja ser ut som ett riktigt kämpar gäng:) Och ja det finns gott folk i kommunen och jag hoppas kvinnsen vågar kliva fram än mer:) Cia är guldvärd för kommun:)
    Esterii Ann-Sofi Taavo

  • Mikaela säger:
    2013-10-30 | 20:40:00

    Duktiga brudar!

    Svar: :)
    Esterii Ann-Sofi Taavo

  • Monika E säger:
    2013-11-02 | 14:36:43

    Vilket härligt foto med ett härligt kämpande gäng! Man blir glad av att se det! Kram till dig o vi fortsätter kämpa tillsammans! Mycket lättare och roligare!

    Svar: Så är det:) Heja oss!
    Esterii Ann-Sofi Taavo

Kommentera inlägget här: